en rånarluva och ljuvligt ljus

 

 

Hej bästa ni!

Här kommer några mixade bilder från olika dagar. Här går dagar så himla fort, även fast man gör kanske hälften av det man gör hemma. Och dessutom så gör vi inte så mycket efter solen gått ner, fall vi inte går på restaurang. Det är så ljuvligt med ljuset här så maxar verkligen timmarna då. Ljuset komma jag sakna mer än värmen när jag kommer hem faktsikt faktiskt. Jag är så beroende av ljuset med mitt jobb, bilder är så viktigt för mig nämligen. Men tycker det är kul att ni vill se blandade bilder med mobil och kamera!

Inatt fick Alba feber, man märkte det på henne igår redan (läs ville inte äta glass..), så hoppas flygresan kommer gå bra! Dom blir ju lite mammiga och mer lugna så det är väl bra men bara det inte blir värre.. Hon träffade världens sötaste lilla kille Paris igår på stranden, dom fann verkligen varann. Älskar att vara här och hon lär sig språk, känns ändå fint i mammahjärtat att kunna ge det! Jag kan ju väldigt lite spanska för att ha varit här i sex år hehe, Alba kommer komma ikapp mig snart!

Nu ska jag packa, synd att jag inte köpte rånarluvan har jag kommit på. Perfekt för mina köldutslag hehe. Sen ska jag laga sista lunchen av det som finns i kylskåpet, så hörs snart igen.. vi får se vad det blir, önskar jag hade kvar av allt vi grillat varje kväll, vilket blir massa olika grönsaker och nåt köttigt till dom som vill..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!