när nyttig mat smakar så här gott

så där tom har nog aldrig min kyl varit… Ekooooo ekoo ekooo

det här äts nog minst en gång i veckan hos oss, asiat mat. Där ser ni en mango, tomat, lime, sommarlök, chili sallad

göra små olika tallrikar med massa gott är det bästa, då får man välja själv sen vad man vill ha på sin tallrik

tuna skivor av gurka men tamari soya sås och sesamfrön

haricoverts med rostade sesamfrön och soya 

glasnudlar, hackade jordnötter, och rödkål 

och sista – kokt ägghalva 

 

Hej mina bästa!

Först och främst, förlåt för inge uppdatering! Jag tog helg på riktigt. Det är inte lätt att ha ett jobb som man aldrig kan ta varken helg eller semester ifrån. Det är inte det lättaset kan jag lova er, stressen att inte få upp någonting till er är värre än vad vissa tror. Så nu ni, jag är taggad till max att få dundra er med härliga inlägg och inspiration!

Det här är någonting vi äter väldans ofta. Det ser oftast olika ut. Men nästan alltid samma ingredienser. Det är så smidigt och göra olik tallrikar så äter man det man vill ha mest av. Men ingenting blir kvar när man gör så här. Det rä så galet gott och man blir härligt mätt. Det är ju bara massa nyttigheter! Blandningen av lime, koriander, tamari soya, sesamfrön, chili, jordnötter och massa nyttigheter som olika frukt och grönt = det bästa av det bästa! Det känns som jag inte är ensam om det, och det är så enkelt att slänga ihop.

Det jag använde mig utav: haricoverts, gurka, mango, körsbärstomater, rödkål, sommarlök, ägg, glasnudlar, jordnötter, sesamfrön, tamari soya och koriander

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ååh det där såg så himla gott ut… vill gärna ha ett exakt recept med mått och så på det där ? ?

  Josefine 2018-02-01 09:53:58
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Åh vad härligt, vad glad jag blir. Men så himla dumt jag gör alltid lite bara och just det här kan man gå lite efter känn, som med tamari sotan kan man smaka av hur yrket man vill ha vi är ju olika med det sen är det bara olika mängder av mango, böner, gurka etc man får bestämma själv vilket man gillar mest.. Lite som när man gör tacos 😉

   foodjunkie 2018-02-01 15:01:54
   Svara
 • Ser sjukt gott ut! Enkelt är det också. Blir nog morgondagens middag.

  Emelie 2018-01-29 12:46:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!