en ny fåtölj hemma och boktips

HURRA jag har blivit med fåtölj, vad tycker ni? Som jag har letat och så var det inte ens jag som hittade den här B&B Italia fåtöljen, älskar att den är en stor sak då vi verkligen hade yta för det men att den inte så klumpig då den är nätt, kanske inte syns på den här bilden. Dock ska jag byta tyg hehe.. Då får ni se mer! 

vilken jädrans fixar dag jag har haft, så mitt i allt blev det en snabblunch och då tycker jag alltid sallad är bäst. I stress kan ju annars lite vad som helst slinka ner, någon som känner igen sig? 

står ofta och bläddrar i nåt härligt och kom på att den här måste jag visa er! Carolina Gynnings nya bok, väldigt fin och min kära pappa står bakom alla bilderna (: Skulle så gärna vilja varit med hur dom fick till bilden med den vita duvan, det ser ju så fridfullt ut… 

i boken finns det recept och matbilder…

..mycket om hennes konst 

dessutom väldigt mycket fokus på kärleken till Ibiza <3

Hej bästa!

Första dagen på 5 veckor Alba är på förskolan. Hjälp vad jag fick grejer gjort alltså. Det är galet faktiskt, jag har ju typ möblerat om t o m. Eller möblerat och möblerat, bytt plats på mattorna och ställt hennes säng lite längre bort. Men att bära säng, bord etc själv är inget man kan ta tag i när man har en unge hemma. Väldigt mycket sånt har dagen gått åt till. Och jag känns mig når kilo lättare, det är så skönt att få saker gjort så det löjligt. Det känns liksom bra i hela kroppen. Plus det så älskade Alba sin nya dagisgrupp med dom äldre barnen så det är extra skönt i mammahjärtat.

På tal om möbler så är det ju den här tiden av året som möbelmässa etc börjar så ska bli väldigt kul och få gå på gala nästa vecka. Det är ju verkligen inte varje dag! Men hur tycker ni att det blev när jag bytte plats på mattorna, så mysigt är sovrummet nu så jag strå inte ut. Alba vill också bara hänga där 🙂

TRYCK HÄR för att komma till Carolinas bok <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej, dina gardiner i sovrummet är verkligen superfina, vart har du köpt dem och vad är det för material och färg?/Emily

  Emily 2018-01-31 21:33:27
  Svara
  • Svar på Emilys kommentar.

   ÅH tusen tack, jag älskar dom! Det är faktiskt min killes kompis som har gardinfirma för endast företag ( SÅ SYND) men eftersom dom är polare och gör tjänster för varann så gjorde han gardiner i hela hemmet 😀 SÅ lyckligt men tyvärr ingen tips jag kan ge.. Det är mörkläggande siden gardiner iaf, det vet jag med tunna vita bakom. Färgen är lite mulvad, grå silver brun..

   Förlåt för inget roligt svar… Hoppas du hittar dig ett par egna ändå <3

   foodjunkie 2018-02-01 15:04:39
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!