ELLE decoration gala plus detox

tänk att mitt i febern kom Albas bästa kompis Livia med glass och massa bus

fina Mickis, vi var kompisar innan vi fick barn men det är någonting speciellt sen när man har barn sen, hur mycket tankar och frågor man kan dela och man blir bättre vänner än innan. Lite sött att Alba kallar Valle för Nalle, visst?

ni ser nästan buset i ögonen.. men även en vanlig hårdag för Alba (all-over-the-place)

”det finaste man har sätta rean på bordet” och här är en annan hårdag för Alba, hon älskar nämligen när jag använder fön borste på henne, hon t o m somnade nästan nu idag..

Hej gullisar!

Jag har humöret upp och min första dag av rena kroppen är väl nästan halv slut. Längtar efter min goda middag, men annars har det gått väldigt bra. Tänker att jag ska bjuda på massa recept, men sen skriva ut allt efter jag känt efter hur allt går osv. Låter det som en bra plan? Idag ska jag göra middag lite tidigare än vanligt, inte för att jag är jätte hungrig, som jag trodde att man skulle vara på cleans, utan för att jag ska iväg på ELLE Decoration galan ikväll. Så inte dricka efter röra nåt som dom bjuder på hehe.. Får smyga ner lite mörk choklad och nötter i väskan innan tänker jag fall suget kommer 😉 Fast är ni som mig, att man glömmer bort hunger väldigt enkelt när man är iväg och gör saker ? Så hoppas inte det kommer vara några problem.

Ska visa sen vad jag ska ha på mig… som om jag visste det haha, klädångesten börjar smyga sig på då det är om 1.5 timma.. Ville först in och säga hej till er nu måste jag laga mat och välja kläder.

 

STOR KRAM och hoppas ni haft en underbar helg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Skall bli spännande att ta del av detoxen :). Å den där lilla söt hönan.. Hoppas du hade en kul kväll! Kraaaam

    Petra 2018-02-06 14:08:00
    Svara
    • Svar på Petras kommentar.

      Åh sitter just nu och äter en ljuvlig soppa jag ska dela med mig av nu! 🙂
      Ja lilla hönan, fick tillbaka febern så ska gå till vårdcentralen om 30 minuter.. Hoppas det inte är någonting!!! Tack snälla du <3333

      foodjunkie 2018-02-06 14:22:24
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!