Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

missa inte den här goda rödbetssoppan som dessutom är klar på 10 minuter

efter en febrig-natt med min lilla så kom jag upp i köket på morgonkvisten.. och såg att vasen dessa blommor stod i läckte, det vill säga ett blaskblött kök kom jag upp till och trött som jag var så bytte jag till den här vasen.. men glömmer att ha i nytt vatten. såg det nu på eftermiddagen när dom började se lite vissna ut… 

fick dom igår på kvällens ELLE decoration gala så vore ju kul om dom höll i mer än en dag.. 

det är ju så jobbigt och se sin lilla sjuk.. haft feber i 5 dagar sen försvann den och kom tillbaka nu inatt så gick förbi vårdcentralen och kollade henne, alltid skönt tycker jag så man slipper spåna iväg i tankarna. 

sen var det dags för cleans-lunch deluxe, den kändes så nyttig och galet gott

en rödbets-soppa stod på menyn! 

älskar att recepten kommer ifrån pappa, det kan liksom inte blir fel då

 

enkelt som tusan var det också, precis så som jag vill ha det

Hej mina bästa!

Det här med cleanse, det är ett så bra påhitt. Jag vet att det finns många som inte tror på det osv men jag älskar det. Att man ger sin kropp det bästa. Det finns ju helt klart olika metoder av fasta, detoxa, cleanse. Den här måste jag ändå säga har varit den bästa, och då har jag testat en hel del olika. Att få äta är så viktigt för mig, inte bara dricka. Sen att vi gör det ihop några stycken så vi kan hålla kontakten med tips etc är ju betydligt mycket roligare. Ett mega-tips till er alla att dra ihop ett gäng och göra det tillsammans. Dock idag är alla lite mer sega i bollen faktiskt, nästan lite huvudvärk.

Ni ska ju få massvis av recept från mig! Ni skulle kunna få dom alla men måste komma på ett bra sett då det ändå blir ganska många. Men till den här soppan, den satt fint efter dagens yoga-pass kan jag säga. Tog väl ca 10 minuter att göra, en ljuvlig tid att hinna göra sin mat på.

Gör så här: Skala ca 2 st rödbetor, mina var så små så tog 3st, riv dom sen på den grova sidan av rivjärnet. Hacka upp en halv liten fänkål, en halv gullök, 2 st vitlökar. Ha det i en stekpanna med 1 msk olivolja och sortera ihop allt. Ha ner i msk grönsaksbuljong och ca 3 dl vatten. Koka ihop tills allt har mjuknat och ha i lite svartpeppar. Nu ska du mixa allt det här, bestäm själv hur slät du vill ha din soppa, jag gillar när den inte är helt slät så man blir mer mätt. Jag toppade med en msk crème fraîche och grönkål som jag hade rostat i en stekpanna. Så jädrans gott, ni måste testa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tack för ett fint recept. Jag sökte efter Rödbetsoppa då det verkar vara en superfood. Jag vill hitta den perfekta post yoga food till efter mina pass på www.uppsalahotyoga.se eller min nya favotit yogateket.

    yoga Alish 2018-02-10 08:44:28 http://www.yogateket.com
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!