Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tärna fräs mys njut

lite så här kan min mail se ut på kvällskvisten, då har pappa knopat ihop nya recept inför morgondagen.. jag har redan ett tåg av förfrågningar som vill hoppa nästa gång vi ska göra, typ om 2-3 månader. DOCK måste vi byta namn, vi skojade om SVÄLT men det var ju för vi älskar mat och kände att det här är stort, att ta bort stor del av matintaget. Men namnet blev så påtagligt när man tänka spå vad det är. Ett så HEMSKT ORD, det är precis det stor del av jordens befolkning dör av, och dom som blir sjuka i det.. Jag kan inte tänka mig någonting värre. För mig är mat livet(!!!). Skickar så många tankar till alla i svält och önskar jag kunde göra någonting <3

dagens ljuvliga lunch

älsklings-människan som aldrig får vara med på bloggen

vad hade jag gjort utan honom dagar som denna (och alla andra dagar), då ingenting har gått som det ska….

Hej mina fantastiska!

Gud så härligt att den här dagen börjar nå sitt slut. Det har varit en sån där dag som man har ibland, tack och lov att det inte är för ofta. Första som hände var att jag hade tvättat mitt minneskort, fixar nytt, plåtar mitt fina samarbete jag ska visa för er, märker att jag har köpt fel sort av produkt men inte förens jag lägger in bilderna på datorn.. ja dagen började bara så och fortsatte så. Det är som ett hjul som börjar snurra och så blir det bara massa fel. Så om jag är taggad på morgon dagen? JA ja ja! Ska springa till förskolan och lämna Alba som längtar efter sina kompisar, sen ska jag skutta till gymmet och samla kraft!! Ska ta igen så mycket nu när jag har haft henne hemma. Och visa er den magiska middagen jag åt ikväll! Men jag börjar med en favorit som stod på menyn idag- Caponata!

1  gullök, 2 vitlöksklyftor, 1 zucchini, 1 aubergine, 1 röd paprika, 1 burk krossade tomater, 1 msk olivolja, salt och svart peppar, chili efter smak och riktigt med färsk basilika och rosmarin

Gör så här: Tärna allt, ha olivolja i kastrullen och fräs nu allt där i, börja med att häll i lök sen resten. Efter det fått mjukna och fått lite färg så häll över dom krossade tomterna och kryddorna. Lått puttra ihop sig en stund och smaka sedan av med salt och peppar. Jag valde att göra min med potatis, men det stod att det skulle göras med pasta.. Så välj ni vilken ni vill göra med. Båda är lika gott men jag är mer en potatis människa 😀 Så galet gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Home
    Jannike Ebbing
    Lifestyle
    Cassandra Lundgren
    Mode
    Emma Fridsell
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Sophia Anderberg
    Hälsa
    Joanna Swica
    Home
    34 kvadrat
    Lifestyle
    Evelina Andersson
    Lifestyle
    Fanna Ndow Norrby
    Mode
    Emma Danielsson
    Mode
    Imane Asry
    Mode
    Mathilda Weihager
    Lifestyle
    Mitra Javadi
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Lifestyle
    Cassandra Klatzkow
    Lifestyle
    Sara Che