Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Veckans första hälsosamma tips

   

Hej mina bästa!

Hur många av er har testat den här produkten från Planti? Jag har tipsat om den några gånger nu så det hoppas jag ni har, alltså för er skull och inte min. Man redan hör på namnet- havreyoghurt att det låter hälsosamt visst. Jag älskar när man har någonting som redan är klart, står där i kylen och väntar på en. Det liksom är redan det man vill ha så behöver man varken stå och ta fram mixer eller annat.. Då kan man orda med på allt annat runt om, typ som strössel till glass, allt det där som man vill ha på. Kan tipsa om jordnötssmör, kanel, pumpakärnor och jordgubbar! Speciellt till den naturella smaken, för det finns fler så ni vet.

Det här är mitt bästa, ta min skål med Plantis YogOat och krypa ner under täcket igen. Ni måste bara testa 😉 Sen undrar jag om ni tänker på att äta mer växtbaserat eller inte? Jag tycker aldrig att man ska göra det så krångligt och just därför tycker jag om den här havre-yoghurten. Den smakar gott och man känner att den är ren. Men varför väljer jag då havre yoghurten? Jo för i havre finns det protein, perfekt för oss vegetarianer.

Hoppas ni får en underbar vecka, här var mitt första tips ut <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Det är ju dock löjligt mycket mer protein i Soya än i havre och soyaprotein är dessutom fullvärdigt protein vilket havreprotein i ren form inte är tyvärr. Ibland känns det som du tipsar om saker som du egentligen inte vet så mycket om eller har något som helst vetenskapligt belägg. Syftar t.ex. på alla detoxar du håller på med och pratar om ”mat som renar” och yada yada. Nyttig mat är fantastisk bra men varken juicer, svält eller rawfood kommer göra något för kroppen som levern inte redan gör.

  Bella 2018-02-12 14:53:51
  Svara
  • Svar på Bellas kommentar.

   Hej Bella! Tack för du uppmärksammar om hur jag skrev om vilken som är mest protein i. Ska ändras direkt och konstigt att kunden inte såg det felet eftersom du verkar se så stort på det, men jag väljer havre produkt före soya.. Det är vad jag ska ändra till. Vill mest nämna att deras soya-produkter också är goda!

   Sen så vill jag gärna säga att jag ser på mat som en medicin och bränsle för kroppen och tror på att ju renare mat desto mer näring och bättre för kroppen och därför hjälper det till att rena. Jag är väl medveten om att det är vår lever som gör allt, som inte ens maskiner kan få till så duktig är levern. Men jag tror på att hjälpa med ren mat istället för skit och då finns det viss mat som är bättre än andra, som jag gärna ger inspiration till att andra kan laga recept på!
   Jag har nämnt väldigt många gånger på att jag inte tror på svält(det är för mig läskigt att du trodde det så får göra ett enskilt inlåg om det så inte fler tror det!!!!), juice detox och äter inte rawfood mer än när jag är sugen på det. Tror du har fått en fel bild av det hela, du får mer än fråga mig vad som helst 🙂
   I det stora hela vill jag mest få ut enkla recept på bra mat!

   foodjunkie 2018-02-12 23:13:21
   Svara
 • Älskar deras Yogoat!!

  Josefine 2018-02-12 14:32:13 http://bluedent.se/
  Svara
 • Ser sååå gott ut!!

  Sofia 2018-02-12 11:20:03
  Svara
 • Lampan!! Var är den från? (Över sängen) 😍😍😍

  SOFI 2018-02-12 11:04:27
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!