hälsosamma snickersbollar

alltså hur stor kan en tulpan vara.. gigantiska och vackra hänger dom där över mina nygjorda snickersbollar

 

japp, ni läste rätt – snickersbollar

Hej bästa ni!

Hur trevligt med helg igen.. Jag ska helt klart vara den lugnaste fisken den här helgen. Imorgon står det yoga på schemat från kl 9-17.. Längtar så men jag vet att jag ska inte stå på händer etc med min hjärnskakning. Jag har vilat och vilat och vilat(läs extremt uttråkad och rastlös) idag så känns mycket bättre. Precis innan Alba skulle komma hem från förskolan kom jag på den briljanta iden med att överraska med lite lördags-godis. Det här älskar nog alla i familjen. Ni måste testa! Det är ju inte så att rawbollar är en nyhet för någon av oss men måst tipsa om dom här.

Gör så här: 3 dl naturella cashewnötter, 2 msk raw kakao, 1 nypa salt, 15 urkärnade färska dadlar, 2 msk tahini, 4 msk jordnötssmör, 2 msk vatten. Mixa mixa mixa till du har din smet och då kan du rulla rulla dina bollar. Jag brukar rulla dom i jordnötskross eller koksflingor men hade ingenting av det hemma tyvärr.. Men tips till er iaf. Sen låter jag som stå ett tag i kylen, om man kan hålla sig 😉

Så galet att jag sa senast igår att jag inte är så sugen på sötsaker.. Här står jag idag och gör det här. Vad man kan vlli sugen av en sak bara man pratat om det. Men lyckligt att det här enligt mig bra godis! Vad tycker ni? Hoppas ni testar <3 Även fast det är mobilbilder.. jag kände inte att jag skulle sitta redigera bilder nu när jag är lite yr. Trevlig helg på er alla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Åherrejisses så goda! Det är nog det godaste nyttiga godis jag ätit. Är det ok att dela om jag refererar t källan?

  Mariann 2018-02-21 17:04:27
  Svara
 • Testade! Goda, men inte så mycket snickerssmak. Jag rullade mina i kokos….. Kanske skulle rullat i kakao? Men jag kommer absolut att göra dessa igen!

  Margareta 2018-02-18 11:40:55
  Svara
  • Svar på Margaretas kommentar.

   hehe tur dom var goda iaf, jag tycker jordnötssmöret ger en så härlig snickers smak, men därav att rulla i jordnötskross är bättre.. Testa att göra med det då så kankse det blir mer smak av snickers 🙂 STOR KRAM

   foodjunkie 2018-02-18 21:20:37
   Svara
 • Usch för hjärnskakning, inge kul, drabbades ju av de vid jul.. Vila vila vila. Hoppas du snart mår bra <3

  Julia 2018-02-16 20:44:25
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Usch, men det kommer jag ihåg att du skrev. Hur snabbt blev du bra? Tycker att jag är bra nu men vågar man köra på igen som vanligt… ? Tack snälla snälla du <3

   foodjunkie 2018-02-18 21:21:27
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Ja, det är svårt och veta.. man får testa sig fram och verkligen känna efter helt enkelt <3 skynda långsamt men försöka leva på som vanligt så gott det går, det är en viktig aspekt i läkningen. Jag är inte helt bra än, men jag fick ju nästan hjärnblödning så antar de är därför jag känner av det ibland fortfarande <3

    Julia 2018-02-19 16:15:20
    Svara
    • Svar på Julias kommentar.

     Men hjälp kära du vad hände? Det är så läskigt när någonting sånt händer för man får känns på skör men ändå stark kroppen är. Oskönt att höra att du mår bättre och att det inte vart en hjärnblödning!!! <3 Heja dig fina du

     foodjunkie 2018-02-20 15:55:08
     Svara
     • Svar på foodjunkies kommentar.

      Tack fina du <3 Ja verkligen så är det. Jag ramlade på cykel med huvudet i marken först, hann aldrig reagera, svimmade av direkt och vet inte hur länge jag hade varit borta när jag vaknade upp. Jobbar ju inom vården och var påväg till jobbet när det hände, fick träffa läkare fort som sa att jag hade haft änglavakt så ''tur i oturen'' kan man säga, att det ''bara'' blev kraftig hjärnskakning. <3 kram

      Julia 2018-02-21 20:10:50
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!