varning för hälsosam dryck

det är så härligt med olika tomater i olika former och nyanser, romanrica är mina favoriter. Vet ni vilken ni menar? Med dom, soltorkade tomater, dadlar, rödlök, pumpakärnor, citron, olivolja, örtsalt och svartpeppar hade jag i en wrap tillsammans med halloumi, vegansk chili-mayo och krispig sallad. Smarrigt! Så gott med wraps ibland och man kan verkligen ha i lite vad som.. 

1 glas vatten & 1 msk ekologisk honung

1/2 pressad citron

1-2 msk ekologisk äppelcidervinäger

blanda blanda och drick din hälsodryck <3

Hej mina bästa!

Där uppe såg ni en liten enkel middag som jag ändå vill tipsa om, så gott. Det där med wraps alltså, så smidigt och mysigt att äta ihop. Det är som att göra tacos fast med annat innehåll. Min sambo hade kyckling i också och vår dotter ville ha majs i också.. Ja ni hänger med man ha i massa olika. Jag köpte ett så nice wrapbröd, glutenfritt och fullkorn.

Sen måste jag visa drycken. Igen. För kanske 5:e gången jag vet. Men den är så bra! Den är en så enkel, hälsosam och god dryck som jag hoppas vi alla testar. Jag dricker minst 1 om dagen. En direkt på morgonen, innan kaffet t o m och det är stort, att jag väljer nåt annat innan kaffe. Sen en efter jag tränat.

Gör så här: Ta fram ett glas, ta vatten i glaset, ta fram en matsked, ta en matsked med ekologisk honung och stoppa ned i glaset. Låt stå tills honungen blivit flytande (tar en liten stund så jag ställer min sked med honung i vattnet innan läggdags så är den redo på morgonen, och så gör jag ny efter jag druckit upp så jag har tills jag tränar. Fast man kan fuska lite och ta vattnet i ca 30 sekunder i mikron så det blir knappt ljummet fall man har lite bråttom med att få till att honungen smälter, men vattnet får inte blir varmt vilket är viktigt så honungens alla hälsoeffekter är kvar). Pressa i en halv citron och 1-2 matskedar ekologisk äppelcidervinäger. Blanda och drick! Varning för beroendeframkallande och lite för hälsosam dryck 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!