det behöver verkligen inte vara svårare än så här för att det ska bli smak och fart på maten. Citron, vitlök, persilja, parmesanost, färsk jalapeno. En fräsch och enkelt pasta delux
man hackar bara upp allt, och river citronskalet (det doftar sååå ljuvligt och citronskalet!)
man vill bara ha massa mer citron när man känner den där doften så det fick bli ett glas citronvatten till
till den här utsökta portionen
Hello lovely!
Jag har fått så många olika tips nu vill se här. SÅ himla kul, fortsätt gärna med det så kommer ni få se dom i ett inlägg. Jag har två till spännande på G, jiho! Det var en som ville se ett pasta recept. Och då vill jag så tips som citron till pasta, tillsammans med vitlök och persilja. Oh lord så gott det är. Då är maten klar efter pastan är färdigkokt, så smidigt och snabbt. Visst? Någon som kan tänka sig att testa det här? Vill man ha färsk chili istället för färsk jalapeno så går det såklart också fint. Men har ni testat färsk jalapeno? Så galet god hetta i det tycker jag.
Gör så här: Sätt på en stor kastrull med ordentligt saltat vatten. Hacka 1 vitlöksklyfta, 1 stor näve med färsk persilja, riv 1 citronskal, och sist men inte minst din chili eller jalapeno. Häll bort vattnet från pastan och blanda sedan ner det här direkt och nu kan man välja på att ha en klick smör eller 1 msk vispgrädde. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera med nyriven parmesanost på toppen <3
Du behöver: pasta, citron, vitlök, färsk persilja, färsk chili eller jalapeno, 1 klick smör eller vispgrädde plus parmesanost
AL DENTE ð