Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

underbart vegetariskt recept

 

Mat mat kära mat, mat mat kära kära mat! Drog en liten trall.. Tur ni inte hör genom skärmen hur fasansfullt det kan låta när jag drar på stämbanden. Men en sak jag skulle vilja är att ni kunde smaka genom skärmen! En enkel variant av vegetarisk moussaka, men oliver på, jag älskar varma oliver, håller nån med?  Så härligt att göra en plåt så kan man ha till lunch etc dagen efter 😉

Gör så här:

Dela upp två aubergine, på långsidan av dom och salta dom. Stek dom i en god olivolja

Gör en enkel god tomatsås på 1 burk krossade tomater, 3 st vitlök, 1 liten gullök, salt, svartpeppar och färsk timjan efter smak.

Häll i 1 msk smör, 2 msk mjöl, 4 dl mjölk, salt och svart peppar i en kastrull. Blanda blanda så har du din egna bechamelsås.

Sätt på din ugn på 200 grader. Ta en plåt och värm dem-  dina tre saker, aubergine, tomatsås och bechamelsås. Lägg dom i olika lager och  på toppen riven ost och oliver. På sidan av min plåt la jag potatis klyftor, istället för att ha dom i så äter jag dom till 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry