en favvo

 

Hej gullisar!

Vet ni vad, jag ska fylla år snart.. 30 år! Så roligt, visst? Så någonting har jag kunnat sysselsätta hjärnkontoret med här hemma medan jag vabbat i ca 8236748723647 dagar. Det känns som tiden står still när man är hemma med en liten sjukling. Man själv fungerar som en maskin, som bara ska underhålla, på en lugn nivå. Fast det här med att äta när man är liten och sjuk kommer på noll av miljoner saker som man kan göra.. en sak jag får panik över som mamma. Däremot jag hörrni, när jag har långtråkigt (ja det är l å n g t r å k i g t att vabba) så äter jag.. eller snackar mest hela tiden. Så det är ju tur att man får finbesök på lunchen ibland så man får i sig lite bättre saker för kroppen. Det ser ni ju t o m på bilden 🙂

GOSOPPAN, den är för god, en favvo! TRYCK HÄR för att se hur man gör den enkla skapelsen. Och jag kokade även beluga linser att toppa med för att göra den lite mer matig. Jag älskar verkligen beluga linser, det är sant jag älskar dom små bollarna <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!