dream team

 

 

Hej fina ni!

Det här med att bli äldre.. Jag gillar det. Jag har inget emot att fylla 30, MEN sen efter det skulle jag kunna stanna i ålder faktiskt 😉 Just nu njuter jag av allt som är i livet. Fint att hinna tänka att man gör det också. Så enkelt att man bara kör på och inte ens förstår vad man har. Även fast det har varit deppigt att ha en liten hemma sjuk i alldeles för många veckor så har vi blivit ett sånt team här  hemma. Men nu märker jag att hon börjar bli taggad på att träffa andra(jag med hehe). Som där stod hon i fönstret och fråga när morfar Martin kommer.. 🙂

Så vad står på fredags listan idag.. MASSA FIX inför festen imorgon. Så peppad! Ni kommer få se massa sen tänker jag. Men en sak som är så gulligt som ni ser på bilderna, tröjan. Den kommer ifrån hennes mosters kille som köper presenter i varje land han är i. Fint visst <3 Nu måst jag springa men vi hörs snart igen! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!