mat för glow

       

Hej fina ni!

Jag känner i hela min kropp att jag är så taggad på att gå in i ett hälsosamt mood. Det har varit några veckor nu med att vara inomhus med sjuk dotter, därav lite träning och äta lite det som fanns. Men nu ni, jag ska åka och storhandla och kicka igång en ny fin tid av massa nyttigheter. Jag är ju en periodare, så när jag kommer till den här punkten med att längta till att komma igång med allt som har med hälsa att göra älskar jag. Och då är det som roligast att ha bloggen också, det kan komma lite vad som helst nu. Stora som små tips.

Imorse vad jag på en härlig stund på nya hotellet Downtown Camper, har ni varit där? Tips att gå dit. Men varför var jag där då, jo det var för att Hannah Sjöström släppte sin fina bok. En bok jag inte kunde sluta läsa så måste tipsa er om den. Den handlar om GLOW, den där lystern eller skimret som huden kan utstråla. Antingen har man det eller så får man anstränga sig lite. I den här boket står det allt om det. Jag kan ju säga till alla er som gör mina recept är i bra fas till att bygga glow, men det finna väldigt mycket annat som ligger bakom det hela. Ja ni får helt enkelt se i boken – HELLO GLOW 🙂

Jag älskar kål och nötter i sallad och det är väl inprincip vad dagens lunch fick bli.. Varm rödkål direkt från ugnen, riven vitkål, kokta beluga linsor, pumpakärnor, sallad, mandlar, hasselnötter, blåbär, granatäpple. Dressing på olivolja, örtsalt, salt, svartpeppar och äppelcidervinäger.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!