att tömma alla depåer på lycka

    

 

Hej bästa! ?

Det här med helg hörrni, det är så välkommet! Alba får hänga med sina syskon och jag ska checka ut. Jag har seriöst haft NOLL energi den här veckan. Tror det är efter min fest, känner mig så TOM och SLÖ i hela kroppen. Vill så mycket men klarar exakt ingenting. Som jag tömde alla depåer av lycka i kroppen. Någon som förstår hur jag menar? Plzzz, känner inte igen mig själv knappt. Det var nämligen helt galet kul och det var så magiskt att få vara med alla men jag har inte återhämtat mig än haha.. Så antal koppar av kaffe som jag sugit i mig den här veckan vågar jag inte ens tänka på. Jag är dessutom som besatt av havremjölken som ni ser på andra bilden, ingen reklam utan bara tips till alla som inte har den hemma än.. Detsamma med att ha mandlar som snacks – bra med protein och så gott!

Måste ändå säga att jag blir glad av påskfärgerna som kommer nu en stund, gult är inte fult ???

Hoppas ni får en underbar helg mina finaste läsare, glöm inte mina tips i inlägget under  ??

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hör dig! Tömde också depåerna förra helgen, var exalterad och uppe i varv av att träffa gamla vänner. Vaknade söndagen och kände mig tömd. Hoppas din helg blir mysig och stillsam <3 hjärnan behöver lite tid att hinna ifatt kroppen, det kommer

  Cornelia 2018-03-24 10:15:51
  Svara
  • Svar på Cornelias kommentar.

   EXAKT, helt tömd. Och jag förstod inte var det var föres någon dag.. Men försköt nog det hela när jag gick på middag på onsdagen igen. Men det är det värt 😉 Skönt att veta vad det är så man kan återhämta sig <3 Hoppas du får en underbar helg! STOR KRAM <3

   foodjunkie 2018-03-24 10:59:11
   Svara
 • Åhh vilken mysig tröja du har på dig! Var kommer den ifrån.? 🙂
  Ha en mysig fredag kväll, kram

  Alexandra Åhlen 2018-03-23 18:49:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!