LYXIGT ENKELT RECEPT SOM ALLA GILLAR

 

NU NI, här kommer bästa lax receptet alla älskar. Ha antingen fryst eller färsk lax, lägg i en form 

koka snabbt ihop en sås och ha i formen med laxen

toppa med lite citron och ställ nu i ugnen i ca 15 minuter på 215 grader

OMG så smarrigt det här blir

och ni kan ju föreställa er om man även lyxar till det med lite löjrom på toppen

  

 

Hej kära kära ni!

Det här måste ni ta att spara och testa. Perfekt att göra extra att ha med i matlådan, eller när man har besök. Den här går inte att misslyckas med. Det blir saftigt och så gott! Gott med både kokt och klyftpotatis i ugn till. Man behöver verkligen inte göra så mycket för att maten ska bli klar. Jag är ju så imponerad på alla som lägger mycket tid och engagemang på att laga mat! Jag är ju raka motsatsen, ska gå så fort som möjligt, helst få ingredienser, med såklart massa kärlek. Den här är alltså ett snabb recept, ca 20 minuter tar det hela.

Gör så här: Sätt på ugnen på 215 grader. Ta fram en plåt, lägg din lax där i. Koka ihop 2- 3 dl crème fraishe, 2 dl mjölk, 1 pressad citron, 2-3 msk hummerfond, smaka av med salt ca 1 tsk. Häll det i din form med lax och ställ in i ugn i ca 15 minuter, men såklart lite längre fall laxen är fryst. Ta fram och ha svartpeppar och även löjrom på ♥️ Klart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej underbara du! Älskar din blogg och instagram! Du skrev för ett tag sedan att du skulle dela med dig av dina hudvårdsrutiner, har jag missat det inlägget? Annars är det ett önskeinlägg <3 Skulle oxå vilja veta vart ditt hälsosamma matintresse kmr ifrån? Om du växte upp med sån mat eller om det är något som utvecklas av sig själv. Tusen kramar och pepp till dig!

  Emma 2018-03-25 23:56:30
  Svara
 • Wow vilket gott och enkelt recept!!

  Sofia 2018-03-25 23:08:08
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Åh vad härligt att du gillar det, hoppas du testar och blir nöjd 😀 Väldigt gott med avokado till också 🙂 Kram

   foodjunkie 2018-03-25 23:54:44
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!