NAKED TIPS

Grönt är skönt! Seriöst alltså, hur härligt är det inte att få sig lite grönt? Det är naturens egna gröna, alltså moder jord som levererar massa härligt att boosta kroppen med. Inget mer krångligt än så och det är just därför jag vill tipsa er om den här drycken! Helt naken från påhittade smaker och tillsatt socker. Har ni smakat den? När ni gör det kan ni tänka på det, en ren grön dryck fylld med antioxidanter. Grundaren är en hippie från USA och vill sprida massa hälsa i världen. När jag tillbringade några månader i Florida kan jag ju ärligt säga att jag ”levde på” den här gröna juicen från Naked. Min dotter älskar den gula, Mango Machine heter den!

En sak jag kan tipsa er om när man dricker juicer så här, tugga på någonting litet till. Det är då som kroppen kan ta upp alla nyttigheter som finns där i flaskan! Vi får enzymer när vi tuggar som kommer med ner i matsmältningen med salivet.. annars glider det bara fint förbi och kroppen jobbar inte lika bra på att ta upp alla fina hälsoeffekter som det är i juicer. Jag älskar(läs: besatt) pumpakärnor, här har jag även pudrat på lite chiliflaks.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!