Ett tips- fira påsk på Berns

hmm, donnan väljer dryck till maten

och kära  nån vilken mat, det var buffe av allt gott.. galet god sushi och man kunde äta hur många man ville 😉

vi åt en ganska tidig middag eftersom lillan var med, men det var så skön Dj som spelade medan vi satt och njöt av matkoman

och den galet fina utsikten

mina två älsklingar i livet.. så lyxigt att vi sov kvar där, vaknade upp och hade utsikt över takåsarna och solen sken. 

men finns det någonting bättre än hotellfrukost?

men hur galet vackert är det inte på Berns? Man kan inte sluta titta..

Alba höll med om den saken också

eller vad tror ni? Står verkligen och beundrar samtidigt som lite dans 🙂

 

GLAD PÅSK FINA NI!

Måste fråga er, är det någon av er som har sett nya numret av ELLE Decoration? Så nyfiken för vårt hem är ju med där.. Har själv inte sett så ska gå till nån buktik idag och se efter.. så spännande! Men nog om det.. Hur härlig start på påskhelgen hade vi tror ni? 🙂 Tjejmys deluxe. Min kille är i Spanien så vi passade på att lyxa till oss.. Har aldrig bott på Berns förut, har ni det? Det är ju så galet vacker där så hade kunnat stanna ännu längre hehe men tips till er alla att under lov har dom mer barnanpassat. Så lycklig tjej som fick påskägg första gången, äta precis vad man ville, springa bland all vacker miljö, sova med sin moster Frida älskling och titta på TV i sängen när man vaknade 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • ❤️??

  Pappan 2018-03-31 13:51:47 http://www.martinlof.com
  Svara
 • Åh så mysigt! <3

  Bästa du, jag har en fråga till dig, du har så mycket bra tips alltid så jag tänker att jag måste fråga dig.
  Har du något tips på vad jag kan ge en av mina närmaste i 25 års present?? Jag tänker att det ska vara något hon och jag gör tillsammans (det är min kusin som jag suttit ihop med sedan födseln, vi delar ALLT, är lika gamla, bara tre veckor mellan oss), tycker personliga saker och allra helst upplever är så fint att ge <3 Tänker mig något i Stockholm då vi har nära dit och vi älskar att ta oss dit med jämna mellanrum men vi har redan gjort så mycket, självklart är allt det saker vi inte kan göra för mycket (vi har bott på många olika hotell, gått på olika frukostevenemang, bruncher, varit på spa, afternoon tea etc).

  Nu tänkte jag om du har något supermega tips? Hihi <3 Vi båda älskar allt som har med hälsa och göra. Tänkte om du har något att tips om för det i Stockholm, något event, någon upplevelse? Allt från tuff träning, yoga, meditation, frukost, middag, övernattning, realx. Något kring det tänker jag mig iallafall 🙂 Tänkte först om jag skulle ta ett spa-paket på sturebadet? Vet att du bloggat om det och då kunde man få lite av varje såg jag, hmm, så svårt haha.. Vill liksom att det ska bli speciellt som du säkert förstår i min kanske flummiga kommentar :*

  Julia 2018-03-31 12:59:34
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   åååh ja vilken underbar present, älskar att ge sånt här! Låt mig fundera och återkomma 🙂 🙂 🙂 Fina du <3

   foodjunkie 2018-04-01 10:08:41
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!