Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

bästa godiset och mitt kök i ELLE Decoration

 

det här kära ni, det är ju godis! Passionsfrukt, jordgubbar, vegan-choklad, samt mandelsmör att droppa allt i <3

Och så mitt kök i tidningen. Inte vilken tidning som helst utan ELLE Decoration. Det lär ju inte vara första gången ni ser det här, så himla roligt ju. Någon som håller med? 🙂 Skulle så vilja ha mer bilder här hemma ifrån, från när vi flyttade in till nu. Det hade varit så roligt och ha. Är det någon som ska renovera etc ta före och efter bilder. Ett litet tips bara.

Jag nämnde ju för er att vi knappt har godis hemma, men sånt här kan man alltid hitta. En bricka med snacks, finns det någonting härligare? Ett perfekt sett att avsluta påskhelgen på. Lite besviken på att jag inte druckit påskmust dom här dagarna.. Kom på det nu. Men annars har min helg varit så mysig och det hoppas jag er också har varit <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Den rosa fåtöljen som syns i tidningen, märke? 🙂

  Tessan 2018-04-03 20:48:03
  Svara
  • Svar på Tessans kommentar.

   Hej hej!

   Den är ifrån Dusty Deco, vet dock inte om den finns kvar.. Jag skulle testa och ringa dom 🙂

   foodjunkie 2018-04-04 10:45:16
   Svara
 • Fiiiint!!

  Frida 2018-04-03 17:14:23
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!