för enkel och hälsosam för att missa

 

Hej favoriter!

Förlåt för tystnaden som blev.. Inte en frivillig sådan. Utan jag åt ett dåligt ostron i lördags.. Så deppigt då det är så sällan jag kommer ut och äter en lördags kväll med kompisarna och ännu mer sällan att jag äter ostron. Nu får vi se hur lång tid det tar innan jag vågar det igen.. Men nu är jag tillbaka! Mer taggad än någonsin. Det här med att äta färg är ju min melodi som jag sagt förut. Och så glad för att jordgubbarna faktiskt börjar smaka bra igen, vilket betyder vår. Men än är inte dom godaste här, svenska sommar jordgubbar…

Visade ju er en detox soppa med spetskål häromdagen, kommer ni ihåg?(skrolla ner 2 inlägg för att se) Därför fanns det en halva kvar i kylen så gjorde en enkel varm sallad till middag nu. Kokade även ris till men min kille fick även lax i ugn med lime och sesamfrön på.

Gör din varma kålsallad så här: Strimla 1/2 stor eller 1 spetsål, fräs i 1 msk kokosolja, lägg ner 1-2 dl frysta ekologiska ärtor, häll ner en skvätt vatten, 1 tsk gurkmeja, l/2 tsk paprikakrydda, lite curry fall man vill. Smaka av med salt, svart peppar och även chiliflaks fall du vill ha lite hetta.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!