Hej fina du!
Någon som gillar endivesallad? Jag är ju ett stort fan av det. Herregud så krispigt och gott. Fräscht men ändå mättande. Fördelen med att gilla blåost är ju att kunna göra nåt sånt här bra. Men byt ut den för all del fall man inte gillar blåost, missa inte bara att äta det här bara för osten skull. Det här med äpple i sallad tycker jag är godare än att äta bara som det är. Håller du med? Och hallå nätan detsamma med valnötterna, det är ju också så fasansfullt gott i sallad. Ja ni har nog förstått att salladen här är ett megatips till er att slänga ihop. Det är ju så få ingredienser också.
Gör så här: Bryt i sär dina fina endive salladsblad och skölj, skär till lite, lägg på tallrik tillsamman med – tärna upp äpple, strö över blåost, valnötter, avokado och parmesanost. Strimla på olivolja, äppelcidervinäger, salt och svartpeppar. Toppa med chiliflaks fall du vill ha lite hetta <3
Känns som ett bra vårigt recept att göra, eller? 🙂
Kommentera