Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

laddar på bästa sätt

Lite tur kom idag, förutom att ögat ser bättre så kom solen också. Det var ett stort regnmoln på väderappen nämligen… så vi ville göra nåt roligt för vår lilla tjej som haft det tufft med ögat men varit så duktig nu med droppen. Rachel’s Organic är ett favorit ställe här nere, miljön och den färgglada maten är oslagbar, lunch är bättre en frukosten tycker jag men också för då är det lite varmare i luften och Alba får bada i poolen ♥️ Så där var vi flera timmar idag… laddar inför hemgång imorgon på bästa sätt! Jag har fotograferat massa mat jag har gjort med min kamera, dock fungerade inte min data efter några dagar.. så från och med imorgon blir det nya tag med recept på hälsomat här 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!