Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

enkel och snabb lyxmat

Är det någon som vet vad det här är för någonting? Och hur hade ni tillagat den?

vi bröt bort små salladsbollar, och så skar vi dom på hälften och då såg dom ut så här.. så vi hackade lite till

la i en stekpanna med olivolja, färsk chili, vitlök, sesamfrön och sist en soya

och gud så smarrigt det blev, ni måste ut och leta efter den där grönsaken.. 

har ni testat köpa dom där fina salmalax burgarna? Vill man lyxa till det och äta nåt gott ät det ett tips alltså

bara salt och peppar sen steka i olivolja och smör, men se till att den inte steks för länge utan snabbt på varsin sida

så sött med alla små blommor man kan plocka hem nu

vuxenmat och albas mat där på sidan, pasta med oliver ville fröken ha..

Hej gullisar!

Hur galet att en tisdag blev en söndag. Dagarna gick så fort nu när vi kom hem från Spanien. Han knappt suttit ner en stund.  En sak jag försöker lära mig själv för tillfället är att gå lägga mig i tid, det är faktiskt inte det lättaste för en nattuggla som mig. Är ni bra på att ge er själva sömn? Vet att jag nämnt det förut men bra påminnelse.. Men den här rätten har jag inte nämnt förut och den måste ni göra. Så får vi se fall det blir påminnelse om den med 😉

Gör så här: Försök att hitta den där grönsaken, är det någon som vet vad den heter?, annars ta pak choi sallad. Strimla den och stek i olivolja med vitlök, färsk chili, sesamfrön och soya/ tamari. Ta fram din fina salma lax ut förpackningen, peppra salta och stek den snabbt i olivolja och smör. Nu är du nästan klar förutom alla goda tillbehör, mayonäs, teriyaki sås, lime och koriander. Ni kanske ser så mycket koriander, det åt jag och mamma som sallad typ haha japp vi älskar det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • O hjälp vad det ser gott ut… har totalt snöat in på mat med dom smakerna.. Vi har linas matkasse o förra veckan var det fiskkakor med samma smaker, barnen älskade fisken men ratade tillbehöret, mangosalsa med koriander.. Men fiskkakorna ska jag göra igen o ingen…

  Petra 2018-05-03 13:15:54
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   åh hallå jag med, kan inte sluta vara sugen haha.. Då måste du testa det här härlig! Jag lovar att du kommer gilla det här då 🙂 Alba åt inte heller tillbehören men laxen 😉 Verkar vara lite för mycket smak för dom små.. Men måste också göra mangosalsa snart, så gudomligt gott, brukar ha det till tacos 🙂

   foodjunkie 2018-05-06 13:19:08
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!