hur jag är när det kommer till vegan och vegetarian

ni har förmodligen haft bättre väder än oss, eller vad tycker ni att det ser ut som 😉

ser ni Tv skärmen? Och lilla salongen bakom där dom sitter.. 

väldigt spännande.. och glada fiskare här inne, skoja på för fullt med Alba trotts hektiskt, dom sprang som dårar fram och tillbaka och hällde is och sortera bland fiskarna.

Alla fiskemåsar som åt fiskerester i alla nät

       

den finaste lilla fiskebåten

 

Det här måste ni ju hålla med om att det var en fiskehamn vi var i? Ni som känner mig vet att jag inte är så förtjust i fisk. Men att den var så här färsk och alla andra i sällskapet beställde in gjorde ju att jag smakade. Och det är så stor skillnad på färsk bra fisk än annan. När vi gick från vår båt så spanade vi in vad tusan dom gjorde i huset bredvid, det var fullrulle där vissa timmar.. Det visade sig att vara en fiskeaktion. Dom satt på olika parkett för att se fisken åka förbi så gav man sitt pris. Snabba som tusan var dom och det var väldigt kul att få se. Jag såg det här i Japan en gång och åt sedan sushi av fisken utanför men här kunde man köpa hem fisken utanför i små butiker. Så mysigt!

Men till det här med att äta fisk, jag tror vi alla är uppväxta med att det är nyttigt att äta fisk? Och ja det stämmer fint. Självklart finns det bättre och sämre fisk. Men jag är lite tråkig och äter knappt det(jo ibland). Även fast det finns massa nyttigheter i fisk. Jag tycker det är så deppigt och sätta sig i ett fack.. Vegan eller vegetarian, jag äter knappt ägg, fisk, mjölkprodukter och aldrig kött men serveras det bra vill jag inte missa det då jag älskar att testa olika saker.. Hur är ni?  

Nu har jag bättre uppkoppling igen, det tog ca 1 h att ladda upp en bild förut, ber om ursäkt för lite glest med inlägg. Nu är vi i Barcelona nämligen, tog båten hit och imorgon flyger vi hem. Så sista dagen och vi ska dejtnight <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • håller med! Annars blir det lätt att man känner att man inte ”får” äta vissa saker! Äter också mest veganskt men sen ibland gärna en fin fisk! och goda ostar är ju svårt att låta bli 🙂

  Amanda 2018-05-09 22:05:21
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   EXAKT, att ha som pekpinne på dig vad man får och inte får är så himla dumt mot sig själva. Det blir bara massa ångest och fel cirkel. Jag är exakt som dig, goda såser är det bästa jag vet <3 Så fin kommentar, tack för den! Hoppas du får en underbar helg <3

   foodjunkie 2018-05-10 10:58:57
   Svara
 • Tycker det låter vettigt av dig!

  Josefine 2018-05-09 14:49:09 https://framia.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!