finns det någonting bättre stunder än det här

 

Det här var magi! Det kom nämligen en solstund på vår tur där i Costa Brava. Precis lagom till jag hade gjort en ostbricka. Någon som blev sugen? Finns det någonting bättre än att äta en ostbricka ihop? Det är ju så mysigt tycker jag. Olika ostar, olika kex, oliver, små saltgurkar, marmelad, bär och så lite rött vin till det hela 😉

Jag har ett till tips imorgon vad ni kan äta i helgen, ostbricka fick ni nu och det hoppas jag ni får till med nån ni håller kär <3 Det ni får imorgon ska bli kul och höra fall ni testat, det var en som sa att vi var så otippad kombo. Det var galet gott så hoppas ni testar. Men nu ska jag sova.. God natt på er alla! Tack för fin respons från förra inlägget 🙂

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Vart kommer Albas ljuvliga baddräkt från?

    Annika 2018-05-14 22:44:03
    Svara
  • Vilka fantastiska bilder!! Är de tagna med kamera eller mobil?

    Lina 2018-05-11 11:02:40
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!