titta vad jag har köpt som kommer rädda min vardag

    

Hallå jag har blivit med en ny skatt. En som kommer underlätta mig med så så så mycket. Jag är helt galet taggad på det här. EN CYKEL. Ni kan inte förstå så det här kommer underlätta min vardag. Jag har så mycket små ärenden jämt och ständigt.. även om jag en människa som älskar att gå. Gå är verkligen det bästa jag vet men jag hinner inte allt jag tänker, det har jag fattat nu när åldern 30 kom. Man blir ju klokare med åren.. Jag ska aldrig vara sen nu och jag ska maxa min dag till fullo. Ni kommer se mig swisha fram nu, det kan jag nästan hålla mitt ord på då den är så genialisk utrustad med liten motor, eller inte motor utan el. Hur ballt? Jag och min kille tog först bästa platsen och åkte fram och tillbaka för att testa, och den är magisk. Som ni kanske förstår så var inte Alba i korgen. Jag har ju blivit klok har jag ju redan sagt så ska beställa en stol där bak och hjälm innan hon får åka. Perfekt till förskolan och tillbaka , visst? I korgen fick det istället åka massa härliga grönsaker som åts här hemma ikväll..

Ni kan gå in på hem sidan genom att TRYCKA HÄR, så ser ni mer om min nya lilla skatt 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Wow, vilken fin och fräsch cykel!

  Josefine 2018-05-15 13:34:14 https://varmepumpshopen.se/
  Svara
 • Så härligt! Men varifrån kommer din fina klänning? ?
  Kram

  Alexandra 2018-05-15 08:42:19
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Tusen tack!
   Den är ifrån ZadigetVaoltaire

   http://www.zadig-et-voltaire.com/eu/en/eshop-fashion-women-ready-to-wear/women-collection-see-everything.html

   STOR KRAM

   foodjunkie 2018-05-15 22:53:35
   Svara
 • Såå fin klänning!! ??❤️ Och cykel såklart ? kan du inte länka till klänningen då jag inte hittar den på nätet 🙁 stor kram

  Sofie 2018-05-14 21:54:11
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Åh tack tack tack, letade nu på hemsidan men fann den inte men den är ifrån

   http://www.zadig-et-voltaire.com/eu/en/eshop-fashion-women-ready-to-wear/women-collection-see-everything.html

   Tryck på länken och se fall du hittar <3<3<3<3<3<3 Lycka till!

   OM jag hittar länkar jag i ett inlägg, lovar! Men cykeln måste jg tipsa om, helt besatt känner jag hahah varför har jag inte haft en sån förut!

   STORA KRAm

   foodjunkie 2018-05-15 22:52:34
   Svara
 • Så fina ni är. Och cool cykel <3

  Maria T 2018-05-14 21:13:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!