bästa kvällstipset

Hej sommar, ljuvliga dofter och självklart på er! 

Hur jäkla mysig är det med cykel hörrni? Förlåt att jag svor, men när det är med glatt tycker jag det är ok att svära, låter så fult när man är arg men så här är det väl ok? Det kunde inte bli bättre start för mig och cykeln.. som ni kanske ser på bilderna. Det har varit en så underbar dag idag, inte bara vädret och att det är Albas födelsedag idag. 15.05.15 kom hon klockan 15 i sal 15.. Så galet visst? Eller klockan var faktiskt 14.57 om man ska vara petig men man rundar ju upp. Lyckligt nog skulle hennes förskola till Skansen idag och dom behövde nån förälder som följde med, så jag passade på vara ute med dom hela dagen. Vilket var otroligt härligt men såklart rörigt med 20 st barn hehe.. så att få egentid och komma till gymmet och sedan det här med Lisa var magi. Finns det någonting som doftar så gott som syrener? Det kommer ju inte vara sista kvällsturen vi tar med cyklarna om jag säger så.. längtar redan tills imorgon. Så perfekt att Alba somna kl 20 (och Lisas barn) och sedan sticka ut med cykeln <3 Det blir helt klart kvällen tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!