tips genom telefonen

allude trevligt med hummer visst? Men jag kan faktiskt ärligt säga att min killes rätt där i bakgrunden slog det här. Dock kommer jag inte ihåg vad det hette men det fanns 3 st för rätter där på Grand hotell, och det var den med räkor.. typ friterade.

så mysigt ställe det här, man sitter nästan på kajen..

någonting som är så mycket godare på sommaren är ju alla olika lemonader, den här var gjord på plommon – på Gretas inne på Haymarket.. Så perfekt och smita in där och efter man köpt blommor på hötorget

många som gillade tipsest jag skrev på instagram – ställ ut blommorna på balkongen på natten så håller dom längre, dock måste man såklart knipsa också. 

någonting jag alltid gör på resturang fall det vegetariska alternativet inte fall i smaken – byter ut kyckling och bacon på cecarsalladen till halloumi och avodoko – tips!

kommer ni ihåg jag sprang ett lopp i lördags? Här är lite av hinderbanorna. Det var jag och min kille, men det tog bara 40 min haha, trodde det skulle ta typ hela dagen.. vet inte varför men så mysigt och komma iväg och göra nåt bara vi ibland. Det sker ju inte allt för ofta nu när man är förälder, vuxentid i en hoppborg hehe.. Dock känner jag mig som en gammal tant, sträckte en muskel – i MAGEN. Har nån av er gjort det? Är det ens möjligt.. 

sen blev det mer vuxen tid, ut och fira BÄSTA Tilde på Nobis, Berns, Cafet.. Ja en hel utekväll!! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Sträckte en muskel i magen i februari som fortfarande inte läkt… har inte kunnat träna då magmusklerna konstant är aktiva i vardagen och det därmed är en svårläkt kroppsdel som inte får vila. Har börjat introducera magövningar successivt i träningen, men fortfarande svårt..

  Filippa 2018-05-25 21:19:36
  Svara
  • Svar på Filippas kommentar.

   Oh noon, alltså den ger int ened sig.. Så så så irriterande att den känns ju hela tiden för man använder ju magmusklerna även när man pratar typ. Men Tack för du svarade och att man inte är ensam om det! HEJA OSS <3

   foodjunkie 2018-05-28 11:53:13
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!