hälsobomberna som jag försöker lära mig att gilla

 

Hej fina!

Ibland önskar jag att jag gillade ägg ock fisk mer än jag gör faktiskt. Mest för att det är så enkelt att få till och det finns så mycket bra i det. Jag försöker och försöker och försöker då jag tror på den tekniken. Alba lär ju sig saker hela tiden så varför ska inte jag.. Men lättare sagt än gjort, det växer i min mun. Det är inte ofta jag skriver om saker jag inte gillar, och det är så jag vill att det ska vara här. Glatt och man ska bli suktad av simpel hälsosam mat. Och ägg är bra, små hälsobomber. Gillar ni ägg?

Själv älskar jag kaffe och dom små liljekonvalj som också är på bilderna <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Älskar ägg i alla former, men ej för hårdkokta eller att vitan är rinnig.. 🙂

  Petra 2018-05-29 06:43:18
  Svara
 • Är exakt likadan! Känns ju smidigt att bara koka sig ett ägg ibland… Speciellt när man inte äter kött. för mig funkar det lite bättre med stekta, eller pocherade ägg på toppen av en avocado smörgås 🙂

  Amanda 2018-05-28 17:30:40
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Åh så skönt och höra att jag inte är själv, tänker att precis alla gillar ägg.. haha. Och så sant, det känns så smidigt att äta det. Dock är det ju gott och göra bananpannkaka etc med det men inte äta ägg bara är :/ Så sant, stek akan faktiskt vara enklare men stå med mycket salt och gärna nån ost 😀

   foodjunkie 2018-05-28 18:32:27
   Svara
 • Jag är som dig! Tycker också det växer i munnen! Något som gjort det lättare för mig är att köpa ägg hos gårdsbutiker istället, de är mycket godare än de man tex köper på Ica och blir mycket krämigare. Sen måste jag ha massa salt och ägget får absolut inte vara kallt?

  Elin 2018-05-28 14:55:04
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Men jaa, exakt – det får absolut inte vara kallt! Håller helt klart med dig där, gårdsbutikernas ägg är bättre, och göra en ägg smörgås av det är ju t o m så man kan längta 😉 Men det vore så smidigt ibland om man gillade… Sen tycker jag det känns som jag är den ända som inte äter ägg. Så skönt och höra att det finns fler haha!

   foodjunkie 2018-05-28 18:30:56
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!