Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

gott som gör gott

Hej fina ni!

Har ni sett den här nyheten? Det är en växtbaserad smoothie. Så kul att få visa er den eftersom jag har gjort andra samarbeten med Planti 🙂 Som ni redan vet så är jag en fantast när saker och ting är simpla och dessutom smakar gott? Jag älskar att Planti har havrebaserade produkter. Det vill säga att den är vegansk, alltså mjölkfri. En bra till sak är att sötman kommer endast ifrån frukt. Havre innehåller massa fibrer, vilket gör att magen mår bra och även känner en mättnad, men dom är även berikade med D vitamin, B12, folsyra. Det är dom vitaminerna som man kan få brist på fall att man äter mycket växtbaserat, visste ni det? !

 Dom tre smakerna som dom tagit fram var så härliga, min favorit är den gröna – gurka och melon, så somrig! Jag trodde helt klart att Albas favvo skulle vara -mango och citron men det var -hallon och lakrits, det är inte jättemycket lakrits men man känner en liten twist i slutet, men vem älskar inte hallon och lakrits godisar.. Visst var det roliga smaker? Så goda och speciellt när den är så där iskall som man vill att en smoothie ska vara. Det både släcker törsten och lite mättnad.

Visst ni att Planti ägs av en välgörenhetsstiftelse? Dom skänker årligen överskottet till välgörande ändamål inom humanitär hjälp och forskning. Önskar jag kunde göra mer sånt.. Men det känns iaf bra i hjärtat att köpa deras växtbaserade produkter eftersom det går till nåt bra! HÄR kan ni trycka för att se mer om det..

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Den måste jag testa! 🙂

    sofia 2018-06-05 11:25:19
    Svara
  • Hej! Vad har du för kamera? Du har alltid så fina bilder! 🙂

    Sophie 2018-06-04 20:26:51
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding