Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LYX KLÄDER

      

 

Hej babes!

Tror jag seriöst aldrig har fått så många uppsvepningar på min instagram storie som när jag tog en selfie i den där guld/gula klänningen som hänger där och skrev att den var lyxig. Det är duktiga Petra och hennes kompanjon Freddie som gör så galet fina kläder ihop. Det kanske ni har sett nu på sociala medier? Älskar när man känner folk som är så duktiga, man blir liksom stolt fastän man inte ens gjort någonting. Konstig grej ju.. Men glad är jag verkligen för deras skull! Ni måst spana på alla – TRYCK HÄR för att se Adoore hemsida.

Vi ska på bröllop i helgen och min plan är att hinna köpa nåt tills då.. Har ni varit på många bröllop? Det blir så mycket kärlek i luften då. Dock är det svårt när man har barn när det är flera dagars bröllop men allt löser sig. Det är nämligen i Marbella och ska försöka flirta med mig min syster tänker jag, håll tummarna med mig att hon får ledigt 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson