LYX KLÄDER

      

 

Hej babes!

Tror jag seriöst aldrig har fått så många uppsvepningar på min instagram storie som när jag tog en selfie i den där guld/gula klänningen som hänger där och skrev att den var lyxig. Det är duktiga Petra och hennes kompanjon Freddie som gör så galet fina kläder ihop. Det kanske ni har sett nu på sociala medier? Älskar när man känner folk som är så duktiga, man blir liksom stolt fastän man inte ens gjort någonting. Konstig grej ju.. Men glad är jag verkligen för deras skull! Ni måst spana på alla – TRYCK HÄR för att se Adoore hemsida.

Vi ska på bröllop i helgen och min plan är att hinna köpa nåt tills då.. Har ni varit på många bröllop? Det blir så mycket kärlek i luften då. Dock är det svårt när man har barn när det är flera dagars bröllop men allt löser sig. Det är nämligen i Marbella och ska försöka flirta med mig min syster tänker jag, håll tummarna med mig att hon får ledigt 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!