älskar att det finns så många olika

slänga ner en skalad lime eller citron i en smoothie är så fräscht

Hej bästa!

Hur har er nationaldag varit? Hoppas fin. Var det någon som var i humlegården idag? Kära nån vilket hav av barn.. Haha. Ska försöka få min lilla att somna tidigt idag, hon somnar annars alltid 20- 20.30 men tänker typ nu vid 19(håll tummarna med mig). Så kan jag köra ett race här hemma med alla måsten.. Jag klarar inte av att lämna ett hem i dåligt skick! Och så har jag lite jobb att göra innan men även packa hehe..

Älskar att man kan göra smoothie på så många olika sätt. Nu när värmen har varit har jag varit så sugen på något fräscht och släcker törsten. Annars älskar jag nötiga och bäriga! Dock har smoothie inte varit på prio, min stavmixer har gått sönder.. eller min 5:e, älskar att göra med stavmixer, det går ju så mycket smidigare. Men när suget slår till är en mixer såklart bra 😉

Gör så här: mixa en skalad citron, banan (helst fryst men går ändå) 1 passionsfrukt, 2 dl fryst mango, havremjölk, lite kanel. Njut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh så gott med bowls! Fina du, jag måste fråga dig som ändå är en expert i området 😉 Vad ska jag göra för att lyckas bättre med mina bowls och mixandet av frysta frukter/bär. Jag har köpt en mixer som ska vara gjord för det men ändå står den bara och ”spinner” när jag mixar. Brukar du ta fram det så det får tina innan eller har du någon mega bra mixer som klarar det?? Haha <3 Kram

    Julia 2018-06-07 17:39:56
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!