ett glatt kaos

   

 

Hej gullisar!

Så mysigt och få hänga med mina finaste vänner och deras små avkommor igår. Skönt att alla kan prata i mun på varann, svara på någons barn medan man säger nej till sitt egna. Det är som ett litet härligt glatt kaos som jag älskar. Pizza och bullar till barnen var en hitt, medan vi mammor åt sallader. Så smidigt och beställa Foodora när man ska ha picknick tycker jag, även om vi valde olika restauranger så får alla det man vill ha. Det kanske inte vart så mycket sittande för barnen men planen var att inte sitta för nära parkleken för då hade vi inte heller hunnit suttit länge, utan dom lekte på bra som bara den runt om oss istället. Har inte fått med alla på bild inser jag nu men det kan bero på att solen kom fram sen och då glömdes kameran och sen satt vi inte still för då blev det visst parken som ett avslut 😉

För att komma till Mickis blogg tryck HÄR och för att komma till Lisas tryck HÄR <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!