Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

känns så bra i hjärtat

tycker den här bilden är så härlig. Ska precis åka till flygplatsen och ska drömma mig tillbaka hit 

det där smajlet jag bjuder på där är ju fantastiskt.. lol

vår pizzaboy som aldrig ville lämna haha.. 

bride to be! 

Hej favoriter!

Nu beger jag mig. Ska bli mysigt att få träffa min kille som redan är där nere men så härligt att min syster är med. Så härligt att hon är med Alba under bröllopsdagarna, det är två. Är så lycklig för det istället för att lämna Alba hemma, inte själv såklart. Visst självklart kan det vara kul och åka iväg med sin partner och hitta på nåt själva men det tar jag gärna vid ett annat tillfälle. Nu var jag ju borta på möhippa i veckan (som dom sista bilderna ni får därifrån och det är inte Janni som gifter sig nu).. Så vill inte åka ifrån igen! Det är iaf ett tips till er fall ni ska iväg är ju att ta med någon som kan passa medan man är borta på firandet <3

Nu i sista sekund har jag ordnat med outfitsen, den pusselbiten är alltid skön att få dit (läs stressad hehe). Och nu kom hungern för frukost, så får se vad det blir på Arlanda.. Vi hörs sen igen! KRAM på er alla

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson