känns så bra i hjärtat

tycker den här bilden är så härlig. Ska precis åka till flygplatsen och ska drömma mig tillbaka hit 

det där smajlet jag bjuder på där är ju fantastiskt.. lol

vår pizzaboy som aldrig ville lämna haha.. 

bride to be! 

Hej favoriter!

Nu beger jag mig. Ska bli mysigt att få träffa min kille som redan är där nere men så härligt att min syster är med. Så härligt att hon är med Alba under bröllopsdagarna, det är två. Är så lycklig för det istället för att lämna Alba hemma, inte själv såklart. Visst självklart kan det vara kul och åka iväg med sin partner och hitta på nåt själva men det tar jag gärna vid ett annat tillfälle. Nu var jag ju borta på möhippa i veckan (som dom sista bilderna ni får därifrån och det är inte Janni som gifter sig nu).. Så vill inte åka ifrån igen! Det är iaf ett tips till er fall ni ska iväg är ju att ta med någon som kan passa medan man är borta på firandet <3

Nu i sista sekund har jag ordnat med outfitsen, den pusselbiten är alltid skön att få dit (läs stressad hehe). Och nu kom hungern för frukost, så får se vad det blir på Arlanda.. Vi hörs sen igen! KRAM på er alla

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!