lägg det här på minnet

 

Älskar att göra tacos, veggo tacos då. Man kan typ wooka ihop lite vadsom men kryddan är tacokrydda och sen i ett bröd. Min kille tar alltid vanligt tacobröd medan jag tar ett bättre alternativ fall det finns hemma,som det ni ser på bilden är gjort på majsmjöl. Blomkål och broccoli är två favoriter att wooka men här är även quorn, ärtor och lök. Sen kan man ha det man  vill i såklart, precis så som man brukar ha i tacos!

Frågade på intsagram storie fall att man brukar skölja riset innan man kokar.. Hjälp vad många svar jag fick! Men kul och se hur lika det var, hälften JAAA och hälften nej. Men det är ganska snuskigt att inte skölja när man väl ser det som kommer.. Dock kan man göra det noggrannare än det här jag vet. Burkar du skölja/tvätta?

Lugnet som har varit idag har varit helt magiskt, morgonpromenad och lek med Albas dagiskompis plus hans söta mamma<3

Ett tips jag gett förut, fall man vill få i sig extra protein – gör omelett med keso i – så gott!

Morgonrocken Alba lever i för tillfället <3

Hej gullisar!

Hjälp vad sent jag kom in ikväll igen, jag somnade när jag nattade Alba.. Ooops, får se hur det går att somna om nu. Men har iaf hunnit förbereda våra två små skålar med chiapudding till frulle. Är inne i en chiapuddingsfas.. Kan bero på att jag har hittat dadelsirap. Är det någon av er som har testat det? O M G, det är seriöst det godaste på smoothies och chiapudding. Ja ni kanske ser det, det är det där mörka på sista bilden.. En till sak där på – sesamfröpasta. Gud alltså så galet gott, på knäckis med banan eller så där i en bowl. Två saker ni kan ut och leta efter nu i butik om ni vill ha goda och hälsosamma smakupplevelser! Lägg det på minnet kära ni <3

Och såklart dom andra små sakerna som tacon och omeletten 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tack för inspiration! Ska göra chiapudding – ser jättegott ut. Ja, jag sköljer riset flera gånger (4-5 ggr) innan Jag kokar det.

    Margareta 2018-06-13 07:15:57
    Svara
  • Tittar in och läser ikapp, som vanligt härliga recept och tips som skall testas. Å vilken härlig helg ni haft och lilla Alba är som vanligt helt bedårande, bilden där hon är lite trumpen är helt ljuvlig. Ha det fint 🙂 Kraaam

    Petra 2018-06-12 15:00:34
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!