en galet god veggo-burgare

Du och jag, vilket team!

Lill chill ungen

Låg still ganska många minuter iaf..

Redo-för-lunch-minen

Hej favoriter!

Gud vilka två härliga dagar jag och Albas haft. Hon blir otroligt mycket mer lugn när man är själv med henne än när pappan eller någon annan är med. Det har ju oftast varit så att det är min kille som åker bort och man är själv med Alba hemma, tror vi varit här nere själva ca 2 gånger förut men då har hon varit mindre. Nu är det någonting helt annat. Det är hon och jag som är på semester, det blir mer den känslan iallafall eftersom det är strand men det är precis lika varmt som hemma. Vi myser och gör det vi båda vill. Kanske inte syns på sista bilden, sorry för den men det ser för roligt ut när hon säger att hon har ont i just det fingret, eller är det bara jag som börjar få bebishumor nu? 😉

Alltså min veggo burgare idag – mamamia.. Så simpelt, köp en god tomat, burrata och gör en egen pesto-dressing. Hur galet gott? Och mer mättande än vad man kan ana. Ni måste testa! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Fina ni <3 vad mysigt de ser ut!

    Julia 2018-06-13 11:13:37
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!