ENKELT OCH GALET GOTT

köp massa fina tomater, vitlök och färska kryddor typ timjan och basilika

gör klyftor av tomterna, hacka vitlöken

lägg i smör och sen resten i en stekpanna

låt ligga där under ett lock utan att ens röra runt det

tills det allt blir lite mjukt.. sen på med peppar och salt

 

Hej favoriter!

Först och främst, någon som testat eller planerar att testa förra inägget med langos? Bästa idéen är ju att ha det på midsommar nu i helgen. Vi gjorde det idag igen när Mickis och barnen hängde här idag igen. Nu har vi flyttat hem. Äntligen hehe.. Varit här ett tag nu med fått snällt bo hos vänner då huset varit uthyrt.. Vilket man så känner när man kommer hit. Det har varit väldigt avslappnade att vara hos någon annan, man behöver och kan inte ordna nåt. Som här är det alltid någonting, måla, laga, byta ut saker, möblera etc. Men det är alltid skönt att komma hem, borta bra men hemma bäst. Fast hemmet i Spanien då menar jag..

Det här på bilderna är någonting som är galet enkelt, och man kan ha det till inprincip allt. Och ni kan inte ana så gott det doftar hemma när det ligget där!! Så självklart smakar ljuvligt, jag klan ju äta upp en hel stekpanna med det här bara hehe..

Gör så här: Skär upp massa tomter, vitlöksklyftor. Fräs smör i en stekpanna. Lägg i tomterna, vitlöken och färska kryddorna. Lägg på ett lock. Vänta ca 10-15 minuter så har det blivit mjukt och nu kan du salta och peppra. Det här blir så saftigt och gott. Vill man ha som på sista bilden alltså så simpelt som bara med spagetti så ha lite extra salt och peppar.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!