massa massa massa olika

en rostad frösmörgås med Philadelphiaost och jordgubbar på.. jummy! Ni ser ju bara på fingret där så sugen

den här tonfiskröran har jag vissa er förut.. så enkelt och gott till mycket. Tonfisk, mayonnäs, citron, kapris, sommarlök/gullök, salt och svartpeppar. Vill man ha hetta i så ta färsk chili. Så gott att göra en potatis-sallad eller bara en sallads och rostad macka till.

lilla mamma skicka en bild på sitt armband hon fick innan vi åkte, sött visst? Det är Gynning Jewelry

till er som äter kött, oxfilé-pasta. Så simpelt när familjen får suget. Tärna oxilé och gullök, fräs i smör. häll över kalvfond och vistgrädde, ta en mini sked med dijonsenap och smaka av med salt och svartpeppar. Och det bästa – topp med parmesanost! Tar typ precis lika snabbt som spagettin blir klar. 

på tal om spagetti eller rättare sagt nudlar kanske man säger..

idag tog jag en morgonpromenad till dit jag skull göra en ansiktsbehandling. För tillfället är huden bra (speciellt med snyggfilter på Instagram som där lol) men jag hade fått tips om att gå dit. Och jag är en riktig suckar för sånt så snabbt bokade jag tid och vips så satt jag där i stolen, och dom börjar me datt ta två blodprov från mig (WHAT tänker jag här..) och så lägger dom blodet i nån slags mini frys typ(WTF tänker jag igen) Sen kör hon som en nyp-pistol i hela ansiktet(FUCK tänker jag nu).. Efter en sekunder kände jag hur huden stramade åt, så galet. Men nu sitter jag fft röd.. vilket kan vara värt iofs, PLASMA heter den fall ni vill testa nåt nytt 😉

efter satte jag mig i skuggan och njöt av en grönkål och ingefära smoothie, så billigt med det här – 5 euro. 

sen har vi haft en låååånglunch hela dagen för att Albas bästa storebror fyller 12 år idag (japp, kepsen fick stanna på hela dagen)

det här ställer har ni sett förut, men påminner er igen fall ni sk hit – Trocadero Arena

iskaffe efter maten i solen medan barnen leker – LYXIGT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag undrade bara var du gjorde behandlingen då jag också bor i marbella och letar efter npgot liknande! Är du nöjd med den?
  Kram Nati

  Nati 2018-06-25 00:39:51
  Svara
  • Svar på Natis kommentar.

   Åh, det var bredvid Marina Banus.. Kommer inte ihåg vad stället hette men om man går ut Zara Man så kommer man på en väg där och stället var Turquose. SUPER DUKTIGA PÅ ALLT! Kram

   foodjunkie 2018-06-26 11:16:14
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!