nojig

 

Hej babes!

Det finns ingenting som jag gillar så mycket som sommarkvällar. Det spelar ingen roll vart man än är i världen men vid skymning är det någonting magiskt! Jag tror ni förstår vad jag menar?

Ni som läste igår vet nog att jag gjorde en annorlunda ansiktsbehandling, jag tror det är den som kallas vampyr.. Den som Kim Kardashian gjorde kommer ni ihåg? Jag var iaf så nojig att vakna med skorpor i hela ansiktet, vi ska nämligen på bröllop igen! Pjhu inga skorpor och några av våra gäster har precis kommit. Det första som jag nästan jämt bjuder på här är den där färskpressade apelsin juicen.. Och någonting vi alltid har i vår kyl, vattenmelon.

Ska gå och var lite social nu men vi hörs snart igen.. KRAM på er ( och lova skriva fall det är någonting speciellt ni vill se)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Älskar dina recept! Supergoda med få ingredienser. Jag ser gärna lite tips på tilltugg. Må gott!

    Margareta 2018-06-21 16:27:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!