PARADISVIKEN ingen får missa

Min älskling och jag, sommartider är verkligen vår bästa tid på året. Någon som känner igen sig?

Här var vi två gånger förra året oxå, det är en paradisvik här på Mallorca, Es trenc, Ni måste åka dit fall ni ska till Palma i sommar..

Det är magiska mat på den ända restaurangen som finns och vattnet går inte att beskriva så fint.. Men det är 5:e klaraste vattnet i världen tydligen, det kanske säger nåt.

Det är nåt med mig och tomater på sommaren, gazpasho i överflöd och tomat och mozzarella tallrikarna finns inget stopp på. Btw, ser ni hur Alba visar fint upp tallriken där med handen hehe..

Tips är att alltid ta paella för mindre personer är vad ni är, den här ”lilla” är för tre…. Kan meddela er att vi tog med oss rester till båten.

Haha Alba tog min kräfta och började mata den med riset dock.. den lilla var ju också hungrig sa hon, sen, sött hur barn tänker..

..medans vi an dra åt upp dom

Mina finaste älsklingar i världen

Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjort i vattnet idag, vi åkte ring, paddle boards, snorkla etc..

Sen att att vi kunde se Sverige vinna där på båten var ju toppen över i, bästa dagen!! Nu är vi tillbak ai hamnen och nu fick vi kvällsbesök här på vår båt så vi hörs snart igen. TACK till alla som skrev massa tips här på Palma! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!