varför jag är så peppad

Hej bästa ni! 

Förlåt för att det blir lite glest här. Men det är så mycket på gång nu, och jag är så galet peppad. Det är nästan så att jag längtar tills sommaren är över. Får man ens säga så..? Jag ska gå vidare efter några år nu på underbara och härliga MetroMode. Jag har älskat att vara här och ha er alla här men vi alla måste förnya oss visst? Det är som sagt inte ens nu men kunde inte hålla mig med att säga det för jag är så taggad. Så vill jag att ni är förberedda.. och tagga till er lite för hösten. Men först ska vi njuta av sommaren och s j ä l v k l a r t kommer det att komma mängder av inlägg med inspiration och härligheter här! 

För tillfället så såg planen ut att vi skulle åkt till min farfar över helgen men så blev det tyvärr inte så. Och igår skulle vi åkt till min pappa i Köpenhamn men så fick han jobb idag så ni kan kanske förstå varför det inte har inhandlats till kylen och därav ekar det och jag inte har fått upp härliga recept! Men den som väntar på någonting gott.. 😉

Till alla er med barn, tips är ju helt klart gröna ärtor med smör och salt, lite svart peppar också om dom gillar det. Det är Albas absoluta favvo. Kan varieras med majs i också. Ett bättre snacks helt enkelt! Eller som på första bilden där uppe, grapefrukt. Det, persika och vattenmelon är det som äts mest av hemma hos oss för tillfället.

Det var faktiskt helt galet många som frågade mig igår när jag la ut på Instagram vart den här klänningen är ifrån, ZARA. Tips- skönaste jag burit. Jag tipsade om mina favorit bars, GET RAW. Gillar ni dom?

Hörrni, ser ni det här teet – testa! Så galet gott, vanilj kräm!

Och en upplevelse att boka med kompisarna om ni inte varit där – PUNK ROYALE! Guud så roligt vi hade det, går fortfarande runt och ler med ett stort leende. Och det är inte allt för dyrt så ni vet. Värt varenda krona.

Det är faktiskt vatten där i vodka flaskan så ni vet hehe..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej, vet du butiker i Sverige som säljer teet? Hittar inga ÅF på deras hemsida:) Tack!

    Sophie 2018-07-11 15:26:59
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!