Så enkelt och så gott, egen havremjölk!

doften av nybryggd kaffe på morgonkvisten.. 

…och en kall saftig vattenmelon

så ser min morgonrutin ut.. En timma efter när jag vet att Alba fått i sin frukost äter jag min 🙂

en lycklig liten unge

dessutom så var mjölken nygjord, havremjölk

 

Hej bästa ni!

Nu ni, nu har jag landat här hemma hos pappa i Danmark. Här kan man slappna av till fullo och samtidigt producera till max. Det blev nämligen lite svårt att ha en 3 åring runt mig hemma i lägenheten och en tom kyl.  Ledsen för det men ni ska få tillbaka för dom dagarna som blev lite tyst här. Jag känner mig nämligen så galet sugen på hemlagat mat.. Det kan man verkligen länga efter visst? Trodde jag skulle få komma hem till det efter vi varit i Spanien men så blev det lite fel i schemat. Så nu är det ett habegär jag har – hemlagat är på menyn! Finns det nåt bättre än det?

Alba sitter på trappan och äter pannkakor, dom ä gjorda på potatis.. Det var Rose som gjorde dom, vill ni ha det receptet?? Så smarriga! Sen var det hennes rabarbersylt till <3

Så till mjölken som ni ser, havremjölken. Har ni gjort det? Så simpelt och gott: 

Lägg 2-3 dl havregryn i 1 l vatten i ca 30-40 minuter. Mixa det och sedan sila ut mjölken. Vill man kan man ha i flytande honung, salt eller vaniljpulver. Ni får smaka av och bestämmer själva, man kan alltid göra i olika karaffer. Men nu förstår själva så enkelt visst?

Kram på er så hörs vi snart igen! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!