så lyxigt

Processed with VSCO with av4 preset

Processed with VSCO with av4 preset

Processed with VSCO with av4 preset

Processed with VSCO with av4 preset

Processed with VSCO with av4 preset

Processed with VSCO with av4 preset

 

Men hallå jag trodde aldrig bilderna jag tog med min pappas telefon skulle vara nåt, men se så härligt det blev ändå.. Eller? Vi åkte ner till stranden på eftermiddagen efter vår loppis-runda, någon som vill se mina fynd? Så väl på stranden så somnade vi alla fyra på filten, så magisk stund då det aldrig händer med en liten unge på stranden. Efter en hel timma vakna vi och skyndade oss hem för fotbollen men så gick vi förbi den här båten som jag berättade i förra inlägget.. som precis kommit in i hamn och stod och lasta av all fisk. Så lyxigt och få köpa med massa nyfången fisk hem. Alltså inga mellanhänder alls utan direkt från båten! HERREGUD alltså vår middag ikväll får tio poäng. Ska självklart visa er men den tog jag med kameran så det får ni imorgon innan lunch, hoppas ok och att ni gör den själva sen.  Även fast man fisken är köpt i butik så lovar jag er att det är löjligt gott ♥️

Hoppas ni alla haft en underbar helg! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!