en annan värld med droger

Hej min fina!

Idag har jag gjort någonting jag aldrig gjort förut. Besökt Christiania, skrev fel 3 gånger på min instagram storie, Kristiana.. men det verkade som man fattade vart vi skulle ändå. Fick massa tips om att äta en speciell falafel, jag var så taggad på det så hade bara ätit yoghurt typ innan. Jag vet att hungern är den bästa kryddan men den var riktigt bra! Men alltså själva stället, jag har som ni ser badat i havet efteråt men jag känner fortfarande att jag luktar det dom röker där. Fattar att det är många turister som åker dit och testar men såg så mycket märkligt och hela stämningen där var någonting jag inte trodde riktigt att det skulle vara. Som en helt annan värld, hur folk skulle bli fall det inte skulle finnas lagar och regler. Jag kände mig nog mer orolig för Alba var med. Skönt nog hade vi cyklar så hon sprang ju inte runt och hade sig där utan satt i barnstolen bakom morfar. Men väldigt glad att ha varit där, jag blir ändå fascinerad.. Det är ju fotoförbud där inne så ni får besöka själva, men tips är ju att göra det innan det blir mörkt.. och inte allt för fina saker på sig. Det hade jag iaf fått som tips!

Har nån av er varit där? Vad tyckte ni? Är så nyfiken på mer historier vad som händer där inne så dela gärna med er.

Jag håller mig hellre till att bada i havet.. Så magiskt att vi kom när solen gick ner ♥️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Underbara bilder!! Vad för filter använder du?

  amanda 2018-07-18 13:15:16
  Svara
  • Svar på amandas kommentar.

   tack snälla, jag gör massa olika jämt.. sorry för tråkigt svar men tar sjuk många bilder per dag och gör jämt olika. Så det gäller att hitta sin egna favorit själv till just den bilden <3

   foodjunkie 2018-07-19 09:53:12
   Svara
 • Jag tycker alltid att det är spännande att höra folks första intryck av Christiania. Jag bor i Köpenhamn och har varit där många gånger – varje sommar har dom gratis konserter med schysta danska artister om söndagen, så då brukar jag och mina kompisar cykla dit och dricka öl och lyssna på musik. Jag tror kanske att jag hade tyckt att Christiania var en lite konstig upplevelse om jag bara åkte dit utan att jag skulle något (typ en konsert) men jag vet ju att det står om det i många guideböcker och hemsidor och att det är därför många åker dit. För att gå en promenad och bara kolla lite typ. Totalt forståligt men även lite synd, för jag tror verkligen att det blir svårt att se mer än huvudgatan och alla skumma hashförsäljare då, om du förstår vad jag menar?

  Linn 2018-07-17 17:11:17 http://justwannahavefun.se/frokenkrasen/
  Svara
 • Cute!!

  Frida 2018-07-17 15:55:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!