När nyttig mat är mättande

 

Hej fina!

Här kommer världens bästa biffar. Ingen kan misslyckas och alla gillar. Smakrika och fyllda med bra näring. Jag älskar när nyttig mat är matig och smakar gott, kan tänka mig att jag inte är ensam om den saken? Dom här kan man slänga ihop snabbt och ofta har med olika hemma att blanda ner i så mina smakar inte alltid samma. Ha en stavmixer redo sen är det bara att köra.

Gör så här: En burk bönor (ta vilka du vill här har jag använt mig utav pilotti bönor) 2 st vitlöksklyftor, 1 gullök, 1 riven morot, 1 dl havregryn, örtsalt efter smak, 1 tsk spiskummin, chili. Mixa det här ordentligt och gör dina biffar och stek nu i kokosolja. Voilà ?

Man kan riva i annat, helt valfritt med grönsaker som rödbeta, rotselleri etc..

För er som har knepigt med vegetariska recept, svårt att komma på nåt – så hoppas jag ni testar det här och börjar gör det mer och mer. Det är simpelt och mättande! ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej! Älskar din blogg, så inspirerande! Två frågor om receptet:
  1) vad är pilotti bönor, hittar det ingenstans och Google hjälper mig inte 😉
  2) hur får du ”biffarna” fasta? Mina ramlar bara ihop haha

  Kram!

  Leyla 2018-08-09 16:07:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!