calamari-ringar med tzatziki

Processed with VSCO with av8 preset

ser ni vem som är Alba? Hon och Matilda såg nästan likadana ut och lekte hela dagarna, lyckligt!

Processed with VSCO with fs16 preset

så vara de det där med; filead grapefrukt, vattenmelon, hallon, blåbär, avokado och den där klicken jordnötssmör till

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with fs16 preset

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with fs16 preset

Processed with VSCO with fs16 preset

Processed with VSCO with fs16 preset

men hallå det godaste tipset, calamari ringar som man doppar i tzatziki!! 

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av8 preset

Jaaa här kommer mer semester-bilder. Hur mysigt är det inte med semester? Det är ju helt klart annorlunda att vara på semester med och utan barn. Lugnare men ändå inte om man säger så.. tror nog alla föräldrar förstår vad jag menar. Men då var det så härligt att ta ett fint hotell och kunna njuta där, istället för att fara runt. Och satsa på luncherna. Där har St Tropez bra med urval tycker jag, många olika på stranden, vilket är perfekt att sätta sig på efter. Vi har ju varit där förut och det jag tycker är så skönt när man åker med barn. Slippa virra runt med en trött eller hungriga unge är så värt på semestern!

Så mysigt att vara tillbaka här hos pappa, idag vart det loppisen igen och tvätta massa.. Känns som jag levt i min resväska ett tag nu hehe.. Längtar lite till min garderob och rutiner med min lilla. Dock är det som en dröm att vara här i pappas hus med henne, hon leker och är med alla hela dagarna. Tyvärr fick hon feber inatt, men det märks knappt på henne nu.. Hoppads det bar svar det lilla! <3

Nu ska vi åka och handla söndags-middagen. Vi hörs snart igen och då kommer jag med recept 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!