död räv

hade visst missat att raka mig lite där.. det såg hon min lilla räv 

tänk att här bor hon, några gator upp.. vilken dröm att få gå här varje morgon

Processed with VSCO with av4 preset

så vi passade på imorse innan hon skulle jobba att ta en lång promenad på stranden

Processed with VSCO with av4 preset

och även under piren, lite häftigt visst..

Processed with VSCO with au5 preset

Processed with VSCO with av4 preset

Visst ni att jag har en tatuering? En mini liten räv.. en vit liten död räv på foten. Det har även tre till av mina vänner. Vi gjorde dom ihop för ca 14 år sen på Bali, fast under foten vilket gjorde att dom försvann så vi fick av Maxinne i 25 år present att göra om dom. Hon är den enda som saknar här av klanen nu. Annars är det Lisa och Gisela som är i rävgänget. Vi har även en låt bakom hela historien om räven. Är det någon som vill se den hehe?

Så lyckligt att vara samlade och få umgås så mycket som man hinner göra när man bor ihop som nu <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Men alltså hur mycket älskar man inte det där stället?!?!?
    Jag bodde hos min mammas bästa kompis i 1/2 år, hon bodde då i Santa Monica/Brentwood (precis där man kör in till Brentwood Country Club) och jag älskar Santa Monica. Så sjukt mysigt på något sätt. Bästa med LA, allt finns. Du kan göra vad du vill (så länge du har bil). Så härligt att se dina bilder. Från hotellet igår, alltså så jävla magiskt där!

    Elin 2018-08-09 20:17:03
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!