hur bra med en proteinrik sås

 

Är det någon mer än mig som ätit mängder av hummus i sommar? Tycker det är så simpelt och mättar härligt. Så nice och tänka att det är en proteinrik sås! Man har inte vart så överdrivet hungrig i värmen på dagarna utan det har kommit på kvällen när det svalnar tycker jag. Men det här är även bästa snackset tycker jag. Vet att jag har sagt det förut, flera gånger men tänker att det är bra att påminna ibland. Men kan äta det till så mycket. Antingen bara dippa olika grönsaker i eller ha det tull sallader, grönsaksbiffar, bröd etc.

Nu sitter vi i Wein för en mellanlandning innan jag är med min lilla familj igen! Jag tror jag aldrig har längtat så mycket som jag gör nu. Det går inte ens att beskriva, men en sak är ju att FaceTime har varit räddningen under resan. Det känns som hon växt bara på tio dagar! Nu är det typ bara två h kvar….

En till sak jag längtar efter är att laga mat, komma in i rutin, komma hem och vara hemma, börja träna igen och självklart ta tag i allt jobb som ligger efter.

Jag gör alltid min hummus på olika sätt men ungefär alltid; en burk kikärtor, 4 msk olivolja, 1 stor msk tahini, 2 vitlöksklyftor, 1 citron, 1 tsk spiskummin, salt efter smak. Mixa mixa mixa och sen strimla på med olivolja.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!