som en film eller en dröm

Processed with VSCO with av4 preset

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av4 preset

Processed with VSCO with av4 preset

Processed with VSCO with av4 preset

Hej finaste!

Alltså wow vilka dagar vi har haft i LA. Nu efteråt när man ser på bilderna känns det som en film, som om det nästan knappt hänt, eller iaf inte bara för tre dagar sen. Någon som förstår hur jag menar? Jag är så tacksam för den här resan. Det är någonting speciellt när man kan prata minnen med dom man växt upp med och hur bra man känner varann även fast man inte ses så ofta. Eftersom vi bott med varann nu känns det helt tomt att inte ha dom här runt mig men h e r r e g u d vilken känsla att äntligen få kramas med sin lilla unge! Alla små söta meningar om att hon längtat efter än och hur glad hon är att jag kommit( läs; första hon sa när vi sågs sen har hon inte slutat säga det, slog upp ögonen imorse och sa det t o m), gullungen <3

Den här kvällen som ni ser på bilderna hade Gisela och hennes fina kille bokat till oss genom en speciell inbjudan. Det är alltså ingen resturang utan det är en foodgroup. Hade lätt kunnat sno idéen rakt av. Man blir inbjuden på ett speciellt sätt av någon som har varit där, kommer in i en cool lokal och den kan variera. Just den här lokalen var i Venice och var superball, man kom in och så var det långbord, massa ljus och folk. Man tog med sitt egna vin och sen kom det in brickor med olika mat, tror det vart 6 olika rätter och mamamia vad gott! Någon som skulle komma fall jag gjorde nåt likande? 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Älskar dig blogg och framförallt dina recept, så inspirerande! 🙂 Jag är glutenallergisk och har svårt att komma på inspiration till middagarna.. Skulle du kunna göra ett inlägg med dina bästa glutenfria recept?
  KRAMAR
  Emma

  Emma 2018-08-16 13:27:07
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Åh självklart, tack för du ger mig tips på inlägg! Blir alltid glad när jag hör vad ni vill se. Håll ögonen öppna 😀 Miljoner tack!! Nu gjorde du mig så glad, KRAMAR edita

   foodjunkie 2018-08-17 12:35:40
   Svara
 • Älskar din blogg <3 Tack för alla mat-, rese- och klädtips! Jag undrar över din klänning eller är det top och kjol, var har du hittat den? Kram Eva

  Eva 2018-08-15 10:45:21 http://[email protected]
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   ÅH TUSEN TACK, nu gjorde du mig så glad! Så trevligt att du säger att det är mer än maten som inspirerar, tack igen! Den är ifrån ett märke som heter Max Studio. Det är en klänning, men dom har massa annat fint. Jag köpte faktiskt den i LA men kan tänka mig att dom har en hemsida. STOR kram och trevlig helg

   foodjunkie 2018-08-17 12:34:40
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!