Jag älskar MAT, och nu undrar ni varför jag skriver med stora bokstäver.. jag menar riktig mat. Kanske är det för att jag är sällskapssjuk och gillar och äta ihop med mina nära och kära eller också för att jag gillar att laga mat. Men inte för krånglig. Gillar när det är enkelt. I köket älskar jag färg men ska vara ärlig och säga att jag inte klär mig i lika mycket i färg, förutom på träningskläderna! Det är mat och träning som man blir pigg av så det får gärna komma i färg. I min uppväxt smet jag hem till kompisar för att äta mellis då jag inte fick äta varken light produkter eller mat man värmde i mikrovågsugn. Min pappa hade resturang och mamma har alltid lagat ekologiskt. Det är någonting jag är glad för idag men inte förstod någonting av när jag åt min panpizza och drack funlight-saft hos en kompisarna. Det får vi se hur mycket jag kommer kunna lära våran lilla dotter. Min kille är tacksam för det jag lagar men äter gärna kött lite då och då. Så ni kommer för det mesta få vegetarisk inspiration här på bloggen. Men en glad blogg och glad mage 🙂
Vad är hallonmin serverad med? såg supergott ut! Kram
Hmmm, det var nån kräm… och rostade hasselnötter plus syrad lök. Men vad tusan krämen var kommer jag tyvärr inget ihåg! :((( Men det finns på sturehof <3 KRAM
Skulle vara kul om du skrev ett inlägg om bakgrunden hur det kom sig att du blev vegetarian och hur du tänker kring allt :* Jag själv är det till största del skulle jag säga numera, var inte min tanke från första början (tänkte att jag inte kan utesluta allt pga min träningsfrekvens och mycket aktiva dagar på jobbet, sjuksköterska på en akutavdelning så det är både fysiskt och psykiskt utmanande dagar) utan jag äter väldigt varierat med mitt hälsointresse i fokus men äter till största del vegetariskt just för att allt vegetariskt jag äter är 9/10 gånger så MYCKET godare, älskar att det blivit så och att ha dig här med massa inspiration är tio poäng :* längtar så till din bok kommer!! KRAM