vilken räddning

Processed with VSCO with fr4 preset

Processed with VSCO with fr4 preset

Processed with VSCO with fr4 preset

Processed with VSCO with fr4 preset

Processed with VSCO with fr4 preset

Hej bästa ni!

Hur har er helg varit? Förutom att vi var och firade min mamma i fredags så har jag börjat med höstrensningen lite. Finns det någonting härligare..? Inte alls kommit långt men det är så skönt att börja. Vi börjar dock bli lite flyttsugna här hemma, någon som känner igen sig? Jag älskar att vara spontan men den här gången tänker vi inte köpa och bygga om allt. Det är inte ens säkert att vi flyttar men vi var och titta idag så det känns ändå som man har rullat igång den bollen. Från rensa till att byta ut allt blev det här nu och det behöver man ju verkligen inte utan det var rensningen jag ville tipsa om såklart. Det är ju så härligt! Men jag blir sugen på mer när jag börjar, typ måla om..

På tal om att vara sugen, det här med att vara vegetarian och vara sugen på det godaste jag vet. Köttbullar, potatismos, brunsås, lingonsylt och gurkan.. Vilken räddning att Alba tar det när vi äter utan så jag kan smaka, förutan köttbullarna. Min fina friterade halloumi kändes inte ens rolig. Men annars har jag aldrig någon som helst sug överhuvudtaget på någonting som inte är veggo. Får den frågan ibland och sk jag vara ärlig så är det tvärtom- har avsmak från det.

skulle ge er ett recept men min dataladdare råkade åka med min pappa över helgen.. men han är snart tillbaka så har ni det direkt!! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad är hallonmin serverad med? såg supergott ut! Kram

  Anna 2018-08-21 12:36:21
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hmmm, det var nån kräm… och rostade hasselnötter plus syrad lök. Men vad tusan krämen var kommer jag tyvärr inget ihåg! :((( Men det finns på sturehof <3 KRAM

   foodjunkie 2018-08-21 20:31:12
   Svara
 • Skulle vara kul om du skrev ett inlägg om bakgrunden hur det kom sig att du blev vegetarian och hur du tänker kring allt :* Jag själv är det till största del skulle jag säga numera, var inte min tanke från första början (tänkte att jag inte kan utesluta allt pga min träningsfrekvens och mycket aktiva dagar på jobbet, sjuksköterska på en akutavdelning så det är både fysiskt och psykiskt utmanande dagar) utan jag äter väldigt varierat med mitt hälsointresse i fokus men äter till största del vegetariskt just för att allt vegetariskt jag äter är 9/10 gånger så MYCKET godare, älskar att det blivit så och att ha dig här med massa inspiration är tio poäng :* längtar så till din bok kommer!! KRAM

  Julia 2018-08-20 16:23:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!